Schrijf uw recensie naar Zed AudioLab door het onderstaand formulier in te vullen. Nadat u op verzenden heeft gedrukt zal de website automatisch terugkeren naar de home pagina.

Naam *
E-mail *
Apparaat *
Uw recensie *

Recensies

Martin:
Gemini PT-1000
Twee platenspelers laten nakijken. Ze werken weer perfect. Binnen 4 dagen al klaar ipv de week die we afgesproken hadden. Super! Zeker aan te bevelen!
Michel:
Marcel heeft mijn Technics SL1200 volledig gereviseerd waarbij naast dat alle mechanische delen weer gangbaar zijn gemaakt ook alle condensatoren zijn vervangen. Speelt weer als een zonnetje. Zo blij dat ik de 2e ook al gebracht heb :)


Henk:
Bij het inschakelen van mijn Sony versterker uit 1989 kwam het geluid in eerste instantie alleen uit het rechter kanaal, links kwam er pas later bij. Marcel heeft zeer vakkundig diverse onderdelen vervangen en de versterker is nu beter dan toen ik hem kocht! Vakwerk!
Marvin:
Mijn Roland TR-909 heeft een perfecte revisie gehad door Marcel.
Het had wat ouderdomsmankementjes, maar alle knoppen werken nu weer soepel, en geen gekraak meer, hij lijkt wel nieuw :)
Zéér goed werk van Marcel!
Marcel heeft mijn Sugden A28 II een complete revisie gegeven. Wow! Wat klinkt de versterker weer lekker. Ik geniet er elke dag van. Hij klinkt als nieuw en misschien nog wel beter. Marcel is gewoon een eerlijke vent die heel helder vantevoren afstemt wat hij kan en gaat doen. Wat ik echt fijn vind is dat hij zo snel reageert op vragen en zo. Dat heb ik bij anderen wel anders meegemaakt. Hij zegt wat hij doet en doet wat ie zegt. Ik kan weer jarenlang genieten van mijn Sugden en niet geheel onbelangrijk: voor een meer dan fijne prijs. Als u ook zoals ik van vintage audio houdt en er nog heel lang van wil genieten, wil ik je adviseren eens contact met Marcel Op te nemen.


Joe:
Marcel heeft mijn NAD 310 versterker volledig gereviseerd. Na bijna 30 dienstjaren had het wat onderhoud nodig maar nu klinkt het weer geweldig! Marcel geeft vooraf een helder advies over de mogelijkheden en kosten en heeft echt passie voor zijn vak. Aanrader!
Richard:
In 1988 kocht ik een Nakamichi CR-1 Dual Head Cassette Deck en deze heeft jaren lang tot volle tevredenheid hoog kwalitatief werk verricht.
Na een verhuizing heeft dit deck zo'n 15 jaar op zolder stof staan te vangen en toen ik het onlangs weer wilde gebruiken weigerde het begrijpelijkerwijs dienst. Nu heeft Marcel in een record tijd de speler tot leven weten te wekken en het apparaat draait weer alsof het net uit de fabriek is gekomen.
Geweldig gedaan! De vele cassettes die ik nog heb kan ik nu weer probleemloos afspelen en dierbare herinneringen digitaliseren.
Marcel, hartelijk dank!
Van een zeer tevreden klant.
Marcel heeft mijn Denon PRA S10 en 2x POA S10 eindversterker blokken gereviseerd. Mensen wat kan die man goed en serieus werk leveren iemand
waar je op kan vertrouwen weer een
geweldig!! geluid uit mijn Denon S10 set.
Marcel nogmaals bedankt!!
Mvg Gerard
Ed:

Van mijn vader heb ik zijn Aiwa AF-3090 uit 1977 gekregen en na zo'n 44 jaar bij Marcel onder handen laten nemen. Hoewel het apparaat in werkende staat was, heeft Marcel alle onvolkomenheden glad gestreken en dat is te zien en te horen!!!! Het cassette gedeelte is compleet gereviseerd, alle elco's zijn vervangen en alle verlichting is weer nieuw. Marcel heeft voldoende updates over de gang van zaken gegeven en heeft het apparaat voor een hele nette prijs een tweede leven gegeven, waarvoor dank!!
De receiver (casseiver) staat nu in nieuwstaat te pronken in onze huiskamer waar hij dagelijks wordt gebruikt.
Arjan:
Mijn Roland JP-8000 synthesizer ontwikkelde na jaren trouwe dienst (ik ben de oorspronkelijke eigenaar) een voor dit model zeer bekend probleem: zacht en krakend geluid, veroorzaakt door uitgedroogde elco's. Marcel heeft daarom voor mij alle elco's vervangen, snel en voor een redelijke prijs. Omdat ik alle elco's liet vervangen heeft hij meteen ook de hele synth nagekeken en schoongemaakt, de lithiumbatterij vervangen en de pitchbender en ribbon gekalibreerd.
De synth is weer 100% en ik ben zeer tevreden met de verleende service.
Gert:
Mijn bijna 40 jarige audioset bij Marcel gebracht. De laatste jaren wat in het slob/stof geraakt door opkomst 5.1 etc. Na een opruimslag in het huis een aparte audiokamer aan het realiseren. Toen bleek de set toch wat sleets te zijn. Lange opstarttijd en cd lade die niet zelf meer dicht ging etc. Wat gezocht en bij ZED uitgekomen. Bij mij in de buurt, en ik kon vrijwel direct terecht. Het contact met Marcel overtuigde mij er al gauw van dat de set in goede handen was. Helder onderzoek verslag en prijsopgave. De reparatie was ook vrij vlot klaar. Communicatie helder ook daarover (filmpje van resultaat in Whatsapp bijv.) en overzichtelijke factuur (in detail qua werkzaamheden ook, conform offerte) in de mail. Set opgehaald en alweer verslaafd aan het geluid inmiddels. Mijn favoriete CD's er weer doorheen gehaald en genoten van het resultaat. Kortom een aanrader voor allen die van een roestige liefde weer naar een volledige (audio!!) Verliefdheid willen gaan. Marcel/ZED bedankt. P.s. Inmiddels mijn cassette tapedeck ook aan Marcel toevertrouwd. Zoveel materiaal ook nog op cassettes liggen.
Versterker : Sansui AU-G33X
CD Speler : Philips CD-304 Mk1
Cassette deck : Technics RS-T20
Speakers : Audiolab (tw/mid/2*bs)
Pieter:
Mensen stop maar met zoeken!
Mijn kapotte audio apparatuur bij Marcel gebracht.
Hij heeft het perfect herstelt en het speelt weer zoals het veertig jaar geleden uit de winkel kwam.
Ik ben erg zuinig op mijn audio en breng dat niet zomaar ergens heen.
Na Marcel gesproken te hebben wist ik dat ik bij hem moest zijn
en dat klopte want hij heeft alles volgens afspraak netjes in orde gemaakt.
Ook de prijs die hij rekende voor deze reparatie paste mij goed.
Wist u dat hij zelf apparatuur ontwikkeld, heb daar wat van gezien en kon haast niet geloven dat het eigenbouw was.
Marcel loopt niet te koop met wat hij aan kunde in huis heeft, dat siert hem ook!
Marcel ga zo door, jij ziet mij weer.
Henk:
Mijn Akai GX 635 is door Marcel onder handen genomen en gereviseerd.
Het resultaat is geweldig!!!
De output is stukken beter!
Lage tonen komen breder en dieper uit de speakers.
Maar ook mid en hoog zijn (weer) een genot in luister plezier.
Marcel overlegd vooraf goed over uw Vintage audio en wat de mogelijkheden zijn om uw tape-deck, pick-up, versterker
en meer weer als nieuw te laten klinken.
Zed AudioLab is een aanrader !
Coen:
Na wat zoeken op internet kwam ik bij dit bedrijf terecht voor een grondige revisie van mijn ongeveer twintig jaar oude versterker en cd-speler, allebei van Denon. Beter kon ik het nauwelijks treffen. Hier proefde ik een liefde en passie voor het vak en een betrokkenheid bij de klant zoals je nog maar zelden meemaakt. Overbodig te zeggen dat mijn apparatuur piekfijn terugkeerde. Van harte aanbevolen. (En nee, ik ben geen vriendje van de eigenaar)
Deef:
ZED audiolab communiceert helder, doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet. Ik heb nu zo'n beetje mijn gehele inventaris aan outboardgear wat TLC laten geven door Marcel, en ik ben dik tevreden. Dit is een vakman! Hij snapt elektronica als geen ander. Alles klinkt weer als een klok, en alles klokt weer zoals het zou moeten klinken. En dat voor een, in mijn beleving, eerlijke prijs. grtn van Deef den Hartoog, een audio fanaticus. (geen purist, maar een realist)